BEGELEIDING BIJ AANKOOP SPAANS VASTGOED

Vanuit mijn ervaring als zelfstandig vastgoedmakelaar in België, waar ik zowel klanten begeleid bij verhuur als bij verkoop, zal je van mij duidelijke en correcte informatie en begeleiding krijgen over een aankoop van Spaans Vastgoed.

Ben je op zoek naar een ideaal plekje onder de zon aan de Costa Blanca om aan te kopen dan help ik je graag verder

KENNISMAKING

We, ikzelf en een erkend Vlaamse makelaar met een kantoor  ter plaatse, begeleiden de klanten op een persoonlijke manier tijdens de zoektocht naar hun gedroomde tweede verblijf of investeringseigendom in Spanje, En dit volledig op hun maat. We bieden kandidaat-kopers bezichtigingstrips aan naar Alicante of Murcia. Onze missie? Jou van a tot z begeleiden bij de zoektocht naar een eigendom in Spanje. Tijdens een eerste afspraak via video call of afspraak op kantoor toetsen we samen af wat je precies zoekt en in welke regio. Aan de hand van deze informatie krijg je reeds een idee van de mogelijkheden en kunnen wij een bezichtigingstrip op maat voorbereiden.

DRIEDAAGSE BEZICHTIGINGSTRIP

Wij verzorgen de reservatie van de vluchten en overnachtingen. Vertrek naar Spanje met bestemming zon en ontspanning! We begeleiden je vanaf de luchthaven en beginnen met een gezellig bezoek aan de omgeving, waar we je onderdompelen in het Spaanse leven. Daarna bezoeken we de projecten die we vooraf samen besproken hebben. Er is gelegenheid voor het beantwoorden van je persoonlijke vragen en bemerkingen, eventueel in aanwezigheid van een advocaat. Dankzij je zonnig verblijf en onze goede zorgen kom je ontspannen thuis, wellicht als gelukkige eigenaar van je Spaanse woning.

BEGELEIDING VOOR EN NA

Als je beslist om over te gaan tot de aankoop van een villa of appartement in Spanje, begeleiden wij je samen met een advocaat en notaris doorheen het aankoopproces. Hierbij heb je steeds de vrije keuze. Dankzij onze ervaring hoef je je nergens zorgen om te maken. Maar ook na de aankoop kan je uiteraard blijven rekenen op ons. Wij bieden je de mogelijkheid om begeleid te worden bij de inrichting van je woning. Tevens helpen we jou om het sleutelbeheer van je woning uit te besteden. Koop je een tweede verblijf als investering? Dan helpen we jou op weg met een verhuurdienst.

GEÏNTERESSEERD? MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Lijkt je wel iets om met ons op huizenjacht te gaan naar de Costa Blanca, met het oog op een vastgoedaankoop? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op kantoor of video call.  Samen zoeken we naar de projecten die je kunnen interesseren en bezorgen je hierover de meest volledige informatie. 

Contacteer ons:

info@casamanuel.be

LS@immomatch.com

0032 468/20.30.59

ONZE TROEVEN

• Een voorafgaande afspraak in België met een erkende makelaar zorgt voor de perfecte voorbereiding. Je weet reeds voor je afreist wat er te koop is binnen jouw budget. Je bent vooraf goed geïnformeerd.

• Erkend kantoor en makelaar in de Costa Blanca met ervaring in de regio.

• Wij werken  samen met betrouwbare promotoren vertrouwd met de plaatselijke wetgeving en met bekwame advocaten en notarissen.

• We garanderen dat de bezochte projecten nagekeken zijn door onze advocaat en dat er altijd bankgaranties gegeven worden.

• Onze experts ter plaatse beantwoorden onmiddellijk al uw vragen.

 • Geen tijdverlies ter plekke: alle afspraken met promotoren, modelwoningen, advocaat, zijn op voorhand gepland. De sleutels zijn reeds opgehaald.

• Aan het einde van je verblijf zal je dan ook kunnen oordelen en kiezen met kennis van zaken. Tijdens de bezichtigingstrip kan je alles aan ons overlaten en gewoon genieten! Wij regelen alles!