BENT U EEN LIEFHEBBER VAN GOLF? 
Bij gerenommeerde golforganisatie kunt u greenfees  regelen. Denk hierbij ook aan lessen om te proeven of golf voor u is weggelegd of als een leuke onderbreking van de vakantie. Of behaal uw GVB, het golfvaardigheidsbewijs welke wereldwijd erkend is. Dit bewijs is naargelang uw sportieve inzet binnen 6 dagen te behalen! Orihuela Costa herbergt ook de 3 prominente golfterreinen van de Costa Blanca zoals Real Club de Golf Campoamor , Club de Golf Las Ramblas en Villamartín Golf Club.

https://www.lafincaresort.com/golf/las-ramblas-golf

https://www.lascolinasgolf.es/ 

https://www.lafincaresort.com/golf/villamartin-golf 

WINKELEN

LA ZENIA BOULEVARD SHOPPING CENTER

Recht tegenover" Casa Manuel" is een uitstekend winkelcentrum dat een unieke winkel- en vrijetijdsbeleving biedt. La Zenia Boulevard is een commercieel centrum van 180.000 m² en het grootste in de provincie Alicante. Het omvat meer dan 100 winkels.

Het commerciële centrum La Zenia Boulevard is ontworpen om een ​​mediterraans gevoel uit te stralen. Dit is duidelijk te zien aan het brede plein in het midden van het winkelcentrum aangeplant met palmbomen. Alles in de open lucht, waardoor bezoekers kunnen genieten van het zonnige klimaat en de koele, frisse lucht van de nabijgelegen zee. https://zeniaboulevard.es/tiendas

INTERESSANTE UITSTAPPEN

ALICANTE

Deze stad heeft een prachtige boulevard langs de kust. Een aantal moderne winkelcentra en levendige terrasjes. Mooie bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld het kasteel van Santa Barbara op de Monte Benacantil (heuvel van 166 meter hoogte), de oude stad (Casco Antiguo) en interessante musea. Een elektrische fietstocht met gids is zeker een aanrader langsheen de oude binnenstad, haven en kust.

CARTAGENA

De stad heeft een rijke geschiedenis en daarbij een boeiend heden. De laatste jaren heeft de stad veel moeite gedaan om het vervallen centrum volledig te renoveren en op te waarderen, met succes. Er is een ongelofelijk aantal musea, voornamelijk over Romeinse artefacten en ruïnes en de laatste verdedigingsmuur staat nog voor bijna de helft rondom het stadje. Samen met de kleine, maar steile heuveltjes in het centrum en de mooie haven wordt Cartagena een bijzonder unieke stad.

MURCIA

Is gesticht in 825 door de emir van Cordoba  en heeft diverse culturele en historische bezienswaardigheden rond het oude stadscentrum. Hier treft u veel barokke gebouwen aan. De historie en studentensfeer geven Murcia zijn eigen identiteit.

VALENCIA

Een van de meest geliefde activiteiten om de stad te ontdekken is per fiets. Goede fietspaden, het uitgestrekte park in de bedding van de Turia rivier of als u verder weg wilt fietsen langs het strand of richting natuurpark Albufera. Huur zelf een fiets of laat u verrassen door een van de georganiseerde tours met gids. Een absolute aanrader om deze stad te verkennen. Op 2u20 rijden van Casa Manuel.

EL CASTEL DE GUADELEST

Een bezoek aan deze locatie is zeker de moeite waard en niet in het minste om de prachtige vergezichten op het stuwmeer en de stuwdam maar ook een bezoek aan het kasteel . Alleen de weg er naar toe is al geweldig.

MET DE BOOT NAAR PIRATENEILAND TABARCA

Het eiland was ooit een toevluchtsoord voor piraten. Tabarca is tegenwoordig een beschermd eiland, vol natuurlijke pracht! Het is nu een beschermend toevluchtsoord voor vogels. Je kan er vanaf Santa Pola of Torrevieja met een taxiboot of een catamaran met glazen doorkijkbodem heen varen. Neem je snorkelmateriaal mee en ontdek de onderwaterwereld!

FONTS DE L’ALGAR

Natuurreservaat met watervallen, een wandelpad, zwemplekken en een picknickplaats.

VILLAJOYOSA

Een verborgen parel aan de Costa Blanca. Dit kleurrijke vissersdorp ligt net onder Benidorm en heeft een gezellig oud stadscentrum en hele mooie stranden.